skip to Main Content

Onderhoud diensten

Elke woning heeft een aantal zaken die nu eenmaal service en onderhoud nodig hebben

Onderhoud

Elke woning heeft een aantal zaken die nu eenmaal service en onderhoud nodig hebben. Denk bijvoorbeeld eens aan onderhoud voor de cv-ketel of aan een rioolservice die problemen voorkomt en verhelpt. Een derde onderdeel van het huis waar vaak een servicebedrijf voor nodig is, is het dak

Cv Onderhoud

U realiseert het zich misschien niet altijd, maar de cv-ketel, warmtepomp of geiser die bij u in huis staat, is dag en nacht voor u aan het werk. Juist omdat de warmtebron zo actief gebruikt wordt, is onderhoud erg belangrijk. Een cv-ketel of geiser wordt na een tijdje vuil van binnen, waardoor de kans op een storing toeneemt. Ook moet de cv-ketel of geiser meer moeite doen om te stoken, uw stookkosten nemen dus ook toe. Tot slot is onderhoud ook belangrijk voor de veiligheid. Bij AF hebben we verschillende onderhoudscontracten voor uw cv-ketel, warmtepomp of geiser maar kunt u ook bellen voor een jaarlijkse controle zonder contract

Rioolservice

Voorkomen is beter dan genezen. Niemand zit te wachten op een verstopping. Dus waarom besteden we niet meer aandacht aan het voorkomen hiervan? Regelmatig een afvoer reinigen door middel van een vuilfrees of een (water)hogedruk reiniging kan hierbij een uitstekend middel zijn.

Ook een camera-inspectie kan een goede indicatie geven van beginnende opstoppingen. Neem gerust contact met ons op, zodat we u de voordelen van goed onderhoud kunnen uitleggen.

Dak onderhoud

Schade aan een dak zit soms in een klein hoekje. Denk bijvoorbeeld aan verstopte of overvolle dakgoten of een tennisbal die per ongeluk op het dak is beland en die de waterafvoer verstopt. Deze tennisbal heeft uiteindelijk een lekkage tot gevolg. Het is dan ook verstandig om een dak af en toe te laten controleren, en schoon te laten maken om eventuele schade in de toekomst te voorkomen. A&F heeft ook hiervoor U een passende onderhoudscontract.

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk deze website. Heeft u alsnog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Wij zijn u graag van dienst en zorgen voor de oplossing van uw probleem.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Back To Top