skip to Main Content

Duurzaam

Wij kunnen voor u een geheel op maat gemaakt installatie ontwerp maken

Warmtepompen

Met een warmtepompinstallatie kunt u uw woning of bedrijfsruimte energiezuinig verwarmen zonder dat u een Cv-ketel nodig heeft. Door het zogenaamde “laag-temperatuur-systeem” verwarmt u middels vloerverwarming en eventueel wandverwarming of convectoren uw woon- en werkomgeving tot een aangename temperatuur. Ook kunt u uw tapwater met een warmtepomp verwarmen. Warmtepompen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar en kunnen geheel op uw specifieke woon- of werksituatie worden geselecteerd. Wij kunnen voor u een geheel op maat gemaakt installatieontwerp maken. Vraag naar de mogelijkheden voor úw bedrijfspand of woning.

Voor zowel hybride als all-electric oplossingen kunt u bij ons terecht. Onze warmtepompen worden o.a. geleverd door; Nibe, Remeha, Hydrolution, Sanistage

Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler gebruikt energie uit de ventilatielucht om efficiënt en milieuvriendelijk tapwater te verwarmen. Deze warmtepomp gebruikt, naast energie uit de ventilatielucht, elektrische energie uit het net voor de compressor. Op deze manier kunt u dus tapwater verwarmen zonder aardgas.

Douche-wtw

Warm wegstromend douchewater blijft met een douche-wtw niet onbenut. De warmte wordt uit het afvalwater gehaald en gebruikt voor de verwarming van koud tapwater. Hierdoor hoeft de cv-ketel dus minder hard te stoken en wordt er zowel het milieu als energie mee bespaard.

Zonneboiler voor duurzaam verwarm water

Wilt u geld besparen op uw energierekening? Denk dan eens aan een zonneboiler voor de verwarming en warmwatervoorziening van uw woning. Een zonneboiler werkt samen met zonnecollectoren die op het dak van uw woning worden geplaatst. In het voorraadvat wordt het door zonne-energie verwarmde water bewaard. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden voor uw situatie, ik kom graag bij u langs voor advies.

Zonnepanelen

Direct besparen op uw elektriciteitskosten kan met zonnepanelen. Deze panelen zetten direct zonlicht via een omvormer om naar de elektriciteit die u nodig heeft. Bij teveel opbrengst ten opzichte van het verbruik levert u direct terug aan het elektriciteitsnet en levert dus direct financieel voordeel op. Ook het aanmelden van uw installatie bij uw netbeheerder kunnen wij voor u verzorgen.

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk deze website. Heeft u alsnog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Wij zijn u graag van dienst en zorgen voor de oplossing van uw probleem.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Back To Top