skip to Main Content

Sanitair en badkamer

Van eenvoudig tot luxueus, bij A&F vindt u altijd wat u zoekt.

Sanitair

Wanneer u comfortabel wilt wonen is het sanitair in uw woning een belangrijk onderdeel. De badkamer is niet alleen een ruimte waar u kunt douchen, maar ook een plek om heerlijk te ontspannen. A&F is ook specialist in het uitvoeren van werkzaamheden gericht op het plaatsen of vervangen van sanitair. Wij leveren complete badkamer en toilet inrichting, verzorgen de installatie en vervangen sanitair.

Levering sanitair

Sanitair dient een lange tijd mee te gaan. Het uitkiezen van een toilet, douche en wastafel die niet alleen functioneel is, maar ook zorgt voor design. Van eenvoudig tot luxueus, bij A&F vindt u altijd wat u zoekt. Rekening houdend met de capaciteiten van warmwatervoorziening en uw wensen, vinden wij bij onze leveranciers een passend ontwerp.

Installatie sanitair

Na het uitkiezen van uw droom badkamer zorgen wij voor perfecte montage en goede afwerking. U kunt de volledige inrichting door ons laten verzorgen, te denken aan:

Wij weten wat u verwacht van een badkamer. Persoonlijke wensen, vorm, functionaliteit en design voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Wastafels
Toiletten
Douches
Baden
Kranen
Accessoires

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk deze website. Heeft u alsnog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Wij zijn u graag van dienst en zorgen voor de oplossing van uw probleem.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Back To Top