skip to Main Content

Rioleringswerkzaamheden

Ook voor werkzaamheden aan uw riolering kunt u bij ons terecht.

Rioleringswerkzaamheden

Ook voor werkzaamheden aan uw riolering kunt u bij ons terecht. U kunt hierbij onder andere denken aan de volgende werkzaamheden:

Aanleg nieuwe riolering
Vervanging riolering in, onder of rondom de woning
Aanpassingen aan riolering
Reparaties
Ontstoppingen

Verstopping?

Lekkage, vochtplekken of een muffe geur in huis zijn alarmsignalen die meestal duiden op een slecht werkende of verstopte riolering.

En dat kan veel oorzaken hebben, een speelgoedbeest in het toilet, frituurvet in de gootsteen, een verzakking op straat waardoor de riolering niet meer aansluit, binnen groeiende boomwortels, aantasting van de soms gietijzeren rioolbuizen, het vinden van de oorzaak is stap 1.

Dan wil je het ook nog opgelost hebben.

In heel Nederland neemt u voor het ontstoppen van iedere riolering direct contact op met A&F. Onze loodgieters zijn in staat na een snelle diagnose en lokalisering van het probleem al uw klachten te verhelpen. Voor u het weet werkt uw riolering weer naar behoren en bent u verlost van overlast en stank.

Onderhoud van uw riolering

Goed onderhoud en periodieke inspectie van uw riolering kunnen toekomstige problemen voorkomen. Met onze preventieve rioolinspectie is het mogelijk om knelpunten en verstoppingen al in een vroeg stadium te signaleren. Dit kan u niet alleen veel geld besparen, maar ook mogelijke schade en overlast die ontstaan door lekkage voorkomen! Wanneer u het onderhoud van uw riolering overlaat aan ons hoeft u nooit meer bang te zijn dat u overvallen wordt door waterschade, verstopping of stank.

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk deze website. Heeft u alsnog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Wij zijn u graag van dienst en zorgen voor de oplossing van uw probleem.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Back To Top