skip to Main Content

Dakbedekkingen

Wij verzorgen als dakdekkers de dakbedekkingen, dakrenovatie en dak reparaties
voor platte danken en hellende daken/pannendaken.

Gespecialiseerd

A&F Loodgieters,-Installatie en Dakdekkersbedrijf heeft jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten dakbedekkingen zoals bitumineuze dakbedekking en diverse soorten kunststof dakbedekking zoals EPDM, PVC . Maar natuurlijk pannendaken, shingles en zinken daken.
Of het nu gaat om een lekkage of reparatie, uitbreiding van een dakkapel, een nieuw bitumen dak, A&F staat voor u klaar om u van passend advies te voorzien. Ook voor (herstel/reparatie van) het ambachtelijke lood- en zinkwerk kunt u bij ons terecht.

Werkzaamheden

Wij verzorgen als dakdekkers de dakbedekkingen, dakrenovatie en dak reparaties voor platte danken en hellende daken/ pannendaken. Het type dak is van invloed op onze werkzaamheden.Onze vakmensen werken volgens de geldende normen en regels en worden ingezet voor o.a. het plaatsen of renoveren van een pannendak, het plaatsen van een dakkapel, het plaatsen of renoveren van een plat dak, dakgoot lekkages en nog veel meer.

Onze diensten

U kunt onze diensten inschakelen voor o.a. de volgende type dakbedekking:

shingles dakbedekkingen
het isoleren van daken
EPDM dakbedekking
het plaatsen van een dakkapel
Resitrix dakbanen
bitumineuze dakbedekkingen
kunststof dakbedekkingen
het repareren van dakgoten, dakranden
PVC dakbedekking
het plaatsen van lichtkoepels

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk deze website. Heeft u alsnog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Wij zijn u graag van dienst en zorgen voor de oplossing van uw probleem.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Back To Top